مواد لازم برای تهیه کشک بادمجان ساده {Iranian cuisine}

  • بادمجان قلمی  / یک کیلو / 
  • کشک  / 200 تا 250 گرم / 
  • پیاز سرخ کرده / 2 تا سه قاشق غذاخوری / 
  • سیر داغ / دو قاشق غذاخوری / 
  • نعنای خشک / یک قاشق غذاخوری / 
  • روغن مایع  / 150 میلی لیتر /
  • مغز گردو آسیاب شده / 2 قاشق غذاخوری / 
  • نمک و فلفل سیاه / به میزان لازم
  • آب مرغ / یک پیمانه / 
  • زردچوبه / 1 قاشق غذاخوری /
  • کشک بادمجان

آشپزی   ,قاشق ,غذاخوری ,یک ,لازم ,کشک ,قاشق غذاخوری ,غذاخوری   ,و فلفل سیاه  ,سیاه  به ,به میزانمنبع

آموزش سوپ جو و سوپ شیر به همراه دستور پخت یک املت حرفه ای

دستور پخت آش شله قلم کار و آش گندم خوشمزه به همراه دستور تهیه سالاد شیرازی حرفه ای

دستور تهیه 3 نوع غذای محلی

طرز تهیه نان محلی و دوغ محلی

طرز تهیه کباب چنجه

طرز تهیه چند مدل شیرینی عید

آموزش کشک بادمجان با دو روش و نکات اصولی “کشک بادمجان”

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

طب سنتی ماساژ زالودرمانی بادکش شیوبدن ماسک صورت دانلود فایل ساختمان آنلاین Golden Rose طراحی سایت فنیکا نیکا کلیپ بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد پارکت سفارش آنلاین خرید جک پنوماتیک بسيج