طرز تهیه کیک یزدی:

کیک یزدی نوعی شیرینی بومی یزد در مرکز ایران است و بیشتر در خود استان یزد برای پذیرایی در مراسم مذهبی از آن استفاده می‌کنند.

مواد لازم در تهیه آن، تخم مرغ، شکر، روغن جامد یا کره، آرد سفید، نمک میوه، جوش شیرین، بیکینگ پودر، ماست یا شیر، هل و در صورت دلخواه مقداری کشمش و خلال پسته است.

( این شیرینی همانند شیرینی دانمارکی و شیرینی نان خامه ای مناسب برای مهمانی و پذیرایی های مجلسی می باشد)

 کیک یزدی

مواد اولیه مورد نیاز برای کیک یزدی

  • روغن مایع :175 گرم 
  • عسل:یک قاشق غذاخوری
  •  بیکینگ پودر :1 قاشق غذاخوری
  • پودر هل :یک و نیم قاشق غذاخوری 
  • گلاب:3 قاشق غذاخوری
  • آرد سفید:300 گرم 
  • تخم مرغ :3 عدد 
  • شکر :200 گرم
  •  ماست غلیظ :150 گرم 

آشپزی شیرینی ,قاشق ,تهیه ,غذاخوری ,گرم  ,یزدی ,قاشق غذاخوری ,طرز تهیه ,کیک یزدی ,روغن مایع ,یزدی روغنمنبع

آموزش سوپ جو و سوپ شیر به همراه دستور پخت یک املت حرفه ای

دستور پخت آش شله قلم کار و آش گندم خوشمزه به همراه دستور تهیه سالاد شیرازی حرفه ای

دستور تهیه 3 نوع غذای محلی

طرز تهیه نان محلی و دوغ محلی

طرز تهیه کباب چنجه

طرز تهیه چند مدل شیرینی عید

آموزش کشک بادمجان با دو روش و نکات اصولی “کشک بادمجان”

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

فروش تجهیزات آبدرمانی دانلود کده متخصص ارتودنسی در تهران ، دکتر فرهاد صدرالدینی خرید اینترنتی خرید و فروش ترازو با قیمت مناسب درگاه پرداخت الكترونيكي چیست؟ وب سایت رسمی دی جی مرتضی چیذری مرتضی چیذری Dj MorTeza Chizari صبرم سر اومد شرکت اینترنتی حامی طرح نسکافه