مواد لازم برای تهیه کشک بادمجان ساده {Iranian cuisine}

  • بادمجان قلمی  / یک کیلو / 
  • کشک  / 200 تا 250 گرم / 
  • پیاز سرخ کرده / 2 تا سه قاشق غذاخوری / 
  • سیر داغ / دو قاشق غذاخوری / 
  • نعنای خشک / یک قاشق غذاخوری / 
  • روغن مایع  / 150 میلی لیتر /
  • مغز گردو آسیاب شده / 2 قاشق غذاخوری / 
  • نمک و فلفل سیاه / به میزان لازم
  • آب مرغ / یک پیمانه / 
  • زردچوبه / 1 قاشق غذاخوری /
  • کشک بادمجان

آشپزی   ,قاشق ,غذاخوری ,یک ,لازم ,کشک ,قاشق غذاخوری ,غذاخوری   ,و فلفل سیاه  ,سیاه  به ,به میزانمنبع

آموزش سوپ جو و سوپ شیر به همراه دستور پخت یک املت حرفه ای

دستور پخت آش شله قلم کار و آش گندم خوشمزه به همراه دستور تهیه سالاد شیرازی حرفه ای

دستور تهیه 3 نوع غذای محلی

طرز تهیه نان محلی و دوغ محلی

طرز تهیه کباب چنجه

طرز تهیه چند مدل شیرینی عید

آموزش کشک بادمجان با دو روش و نکات اصولی “کشک بادمجان”

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

خرید اینترنتی تخفیفان فروشگاه تخفیفان مرکز خرید لاستیک پیرلی مؤسسه انتشارات تسنیم بهترین سایت تست قالب لیموشو ارزانی