مواد لازم برای تهیه کشک بادمجان ساده {Iranian cuisine}
- بادمجان قلمی / یک کیلو /
- کشک / 200 تا 250 گرم /
- پیاز سرخ کرده / 2 تا سه قاشق غذاخوری /
- سیر داغ / دو قاشق غذاخوری /
- نعنای خشک / یک قاشق غذاخوری /
- روغن مایع / 150 میلی لیتر /
- مغز گردو آسیاب شده / 2 قاشق غذاخوری /
- نمک و فلفل سیاه / به میزان لازم
- آب مرغ / یک پیمانه /
- زردچوبه / 1 قاشق غذاخوری /
آشپزی
,قاشق ,غذاخوری ,یک ,لازم ,کشک ,قاشق غذاخوری ,غذاخوری ,و فلفل سیاه ,سیاه به ,به میزانمنبع
آموزش سوپ جو و سوپ شیر به همراه دستور پخت یک املت حرفه ای
دستور پخت آش شله قلم کار و آش گندم خوشمزه به همراه دستور تهیه سالاد شیرازی حرفه ای
دستور تهیه 3 نوع غذای محلی
طرز تهیه نان محلی و دوغ محلی
طرز تهیه کباب چنجه
طرز تهیه چند مدل شیرینی عید
آموزش کشک بادمجان با دو روش و نکات اصولی “کشک بادمجان”