طرز تهیه کباب چنجه

یکی از غذاهای فوق العاده خوش طعم و اصیل ایرانی چنجه است کباب چنجه یکی از قدیمی ترین و پرطرفدار ترین کباب های ایرانی می باشد.

 

مواد لازم برای کباب چنجه

فیله یا ران گوسفند به همراه مقداری دنبه :1 کیلو گرم

روغن زیتون :2 تا 3 ق غ

پیاز :2 عدد

فلفل دلمه ای :به مقدار کافی

لیمو ترش :2 تا 3 عدد

 نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم

 ماست :به میزان مناسب


آشپزی چنجه ,کباب ,فلفل ,لازم ,عدد ,میزان ,کباب چنجه ,به میزان ,تا 3 ,یکی از ,2 تامنبع

آموزش سوپ جو و سوپ شیر به همراه دستور پخت یک املت حرفه ای

دستور پخت آش شله قلم کار و آش گندم خوشمزه به همراه دستور تهیه سالاد شیرازی حرفه ای

دستور تهیه 3 نوع غذای محلی

طرز تهیه نان محلی و دوغ محلی

طرز تهیه کباب چنجه

طرز تهیه چند مدل شیرینی عید

آموزش کشک بادمجان با دو روش و نکات اصولی “کشک بادمجان”

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

نت آموز آپشن خودرو | گندم کار قیمت خرید الپتیکال مقایسه پیس وفیفا 2020 دانلود رایگان حفاظت از مو فروشگاه محصولات جنسی دیجیکالا معرفی کالا فروشگاهی خوشمزه ترین مزه ها دانلود سرا